Sunday, January 13, 2019

Trip ke PETROSAINS, KLCC

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Sejak duduk KL ni, hampir setiap hari pergi ke KLCC sebab memang bertugas disini. Cakap la, area mana KLCC Suria ni yang tak pernah pergi lagi, rasanya semua tempat dah cover. Haha. Ok, tapi arini saja nak share tentang trip ringkas diberi nama Rombongan Abam Fauzie ke Petrosains. Today is 13 Jan 2019. Bunyi macam banyak je kan orang, tapi sebenarnya cuma bawa 2 orang je iaitu wife dan juga Alisyah.



Untuk pengetahuan, Petrosains ni berada di tingkat 4, dalam Suria KLCC Mall.Lokasi dia betul-betul di kawasan tengah, Waktu operasi setiap hari, kecuali hari Isnin. Bab tiket masuk ni, agak mahal sikit la.. Tapi insyaAllah berbaloi jika anda pergi meluangkan masa bersama keluarga pada hari BUKAN waktu cuti persekolahan. Haha. Ini kena mention sebab kami pernah pergi masa cuti sekolah, dan punya la ramai budak dekat sana. Kita nak ajak anak main sesuatu permainan pun terbatas sebab ramai budak dah menunggu dan berbaris panjang untuk main sesuatu game.

Meh, saya belanja sikit gambar yang diambil semasa didalam Petrosains. Just sebagai kenang kenangan untuk masa depan..














No comments:

Post a Comment

Recent

recentposts

Random

randomposts